1. خانه
  2. مقالات
  3. خوشمزه ترین کباب ها متعلق به کدام کشورهاست؟

خوشمزه ترین کباب ها متعلق به کدام کشورهاست؟

زمان مورد نیاز برای مطالعه مطلب : 5 دقیقه

خوشمزه ترین کباب ها متعلق به کدام کشورهاست؟

ایران در لیست کشورهایی است که کباب هایش بسیار معروف هستند، بیش از 20 نوع از این غذا در ایران متداول است. به گواهی تاریخ سربازان گروه وسطایی ایرانی اولین بار کباب را ابداع کردند و به دلیل طعم و مزه فوق العاده ای که داشته به سرتاسر دنیا راه یافته است.
کباب برگ، کباب کوبیده، کباب حلزونی، جوجه کباب،  کباب بره، کباب چنجه، شیشلیک، کباب ترش، کباب سلطانی و ماهی کباب تعدادی از طیف وسیع و مطرح کباب های ایرانی هستند.
همانطور که گفته شد کباب ها تنها منحصر به ایران و ترکیه نیستند بلکه اکثر کشورهای دنیا انواع کباب با گوشت های مختلف را با طعم های بی نظیر تهیه می کنند. به همین دلیل  می خواهیم به جز کباب های مشهور ایرانی و کشورهای همسایه در مورد تعدادی از انواع کباب در کشورهای مختلف دنیا بنویسیم و شما را با دنیای خوشمزه و لذیذ غذاهای کبابی آشنا کنیم. در این مطلب همراه بارنج باشید.

چین: شائوکائو | Shaokao

شائوکائو در چین تهیه می شود و به جرات یکی از لذیذترین کباب های دنیاست. در این روش برای کباب کردن از چوب های بامبو استفاده می شود و در شهرهای چین به عنوان غذای خیابانی ارائه می شود.  برای مزه دار کردن گوشت در شائوکائو از ادویه ها و سس های خوشمزه چینی استفاده می شود.

مکزیک: بارباکوآ | Barbacoa

بارباکوآ شاید عجیب ترین روش پخت و کباب کردن گوشت است. مکزیکی ها که به داشتن غذاهای خوشمزه در دنیا معروف هستند. روشی عجیب برای کباب کردن گوشت گوساله، گوشت گوسفند و ... دارند. در روش سنتی بارباکوآ ، گوشت در گودالی در زمین دفن می شود و روی آن با برگ های گیاه آگاو پوشانده می شود و بعد با حرارت بسیار کم و به مدت زمان طولانی پخته می شود تا گوشت کاملا نرم و رشته رشته شود. این کباب اغلب همراه با آب گوشت و نان تورتیلا سرو می شود که به آن تاکوی بارباکوآ می گویند.

آرژانتین: آسادو | Asado

آرژانتینی ها عاشق غذاهای گوشتی هستند و یکی از خوشمزه ترین غذاهای گوشتی آنان آسادو نام دارد که آماده کردن آن نصف روز طول می کشد. گوشت را به سیخ کشیده یا تنها روی توری سیمی قرار می دهند و نزدیک شعله مستقیم ذغال قرار می دهند و اجازه می دهند گوشت یک نصفه روز کامل با حرارت کاملا ملایم کباب شود. آنها همه قسمت های گوشت، مانند دل و روده و مغز را نیز به این روش کباب می کنند. آسادو با نمک و ادویه های متنوع و سس مخصوص ویژه ای سرو می شود.

هند: تندور | Tandoor

تندور متردادف تنور در زبان فارسی است و هندی ها برای کباب کردن گوشت آن را داخل تنوری استوانه ای قرار می دهند که پایینش آتش مستقیم قرار دارد. این آتش در روش های سنتی با استفاده از ذغال و چوب و امروزه به روش های مدرن و با استفاده از گاز تولید می شود. کبابی که به این روش تهیه می شود بسیار آبدار و خوشمزه است . برای مزه دار کردن گوشت نیز از ماست و ترکیبی از ادویه های مختلف استفاده می کنند.
برزیل، کباب چوراسکو | churrasco

چوراسکو به دلیل طعم و مزع عالی بسیار محبوب است و به همین دلیل رستوران های برزیلی در سرتاسر دنیا این کباب را ارائه می دهند. در این روش انواع مختلف گوشت از تکه های گوشت گاو گرفته تا قلب و جگر مرغ را به سیخ کشیده می کشند و با حرارت بسیار ملایم روی بستری از ذغال کباب می کنند.

کره جنوبی، کباب گوگیگوی | Gogigui

کباب گوگیگوی اغلب در میهمانی ها کره ای و با گوشت قرمز و مرغ تهیه می شود. میهمانان می توانند در فرایند کباب کردن مشارکت کنند و برای خودشان کباب درست کنند. این کباب در کنار سبزیجات و کیمچی و برنج سرو می شود. منتقل زغالی روی میز قرار می گیرد و میهمانان در حالی که دور هم نشسته اند مشغول درست کردن کباب می شوند که بسیار هیجان انگیز است.

تایوان، کباب مغولی | Mongolian BBQ

کباب مغولی برخلاف اسمش متعلق به کشور تایوان است و یکی از خوشمزه ترین کباب ها در دنیاست. برای تهیه آن انواع گوشت به همراه سبزیجات و نودل  روی صفحه ای فلزی کباب کرده و با یکدیگر مخلوط می کنند.

پرو، کباب پاچامانکا | Pachamanca

پاچا در زبان پرویی به معنای خاک و زمین و مانکا به معنی کوزه است و دقیقا به روش کباب کردن گوشت اشاره دارد. در این روش انواع گوشت بره، گوسفند، مرغ و … را با ادویه های مختلف مزه دار می کنند و بعد تنها یا همراه با سبزیجاتی مثل سیب زمینی، لوبیا سبز، ذرت و فلفل چیلی کباب می کنند. ابتدا سنگ ها را روی آتش داغ می کنند و بعد گوشت را روی آن ها قرار می دهند. در آخر آتش را با انواع برگ، علف و خاک می پوشانند و اجازه می دهند تا گوشت به مدت 2 ساعت با حرارت سنگ های داغ شده بپز کباب شود.

ژاپن: یاکیتوری | Yakitori

ژاپنی ها برای تهیه این کباب قسمت های مختلف گوشت مرغ با ادویه های مختلف مزه دار یا سس تریاکی مزه دار می شود و بعد به سیخ های کوچکی به نام کوشی کشیده می شود. سیخ ها روی بستری از ذغال قرار داده شده و در طول کباب شدن، گوشت با سس تارتار یا نمک طعم دار می شود.

Tikkaهند: جوجه کباب  

این کباب از ز کباب‌های سنتی هندوستان است که از سینه مرغ تهیه می ‌شود. هندی‌ها سینه مرغ را در سس خ تیکا کباب می‌خوابانند تا حسابی مزه دار شود سپس به سرعت گریل کرده و داغ داغ سرو می کنند

پیشنهاد ویژه
فیله مرغ 900 گرمی توکاسان خاور 10%

فیله مرغ 900 گرمی توکاسان خاور

79,083 تومان71,175 تومان
  • مقایسه محصول
  • افزودن به سبد
مغزران بوقلمون 900گرم توکاسان خاور 20%

مغزران بوقلمون 900گرم توکاسان خاور

140,000 تومان112,000 تومان
  • مقایسه محصول
  • افزودن به سبد
فیله بوقلمون 900 گرمی توکاسان خاور 20%

فیله بوقلمون 900 گرمی توکاسان خاور

137,300 تومان109,840 تومان
  • مقایسه محصول
  • افزودن به سبد
سینه بوقلمون 900 گرمی توکاسان خاور 20%

سینه بوقلمون 900 گرمی توکاسان خاور

116,100 تومان92,880 تومان
  • مقایسه محصول
  • افزودن به سبد
مغزران مرغ 1800 گرمی توکاسان خاور 10%

مغزران مرغ 1800 گرمی توکاسان خاور

122,130 تومان109,917 تومان
  • مقایسه محصول
  • افزودن به سبد
بازو بوقلمون 900 گرمی توکاسان خاور 20%

بازو بوقلمون 900 گرمی توکاسان خاور

50,600 تومان40,480 تومان
  • مقایسه محصول
  • افزودن به سبد
پرفروش ترین ها
فیله مرغ 900 گرمی توکاسان خاور 10%

فیله مرغ 900 گرمی توکاسان خاور

79,083 تومان71,175 تومان
  • مقایسه محصول
  • افزودن به سبد
گردن بوقلمون 900 گرمی توکاسان خاور 20%

گردن بوقلمون 900 گرمی توکاسان خاور

45,800 تومان36,640 تومان
  • مقایسه محصول
  • افزودن به سبد
مغزران بوقلمون 900گرم توکاسان خاور 20%

مغزران بوقلمون 900گرم توکاسان خاور

140,000 تومان112,000 تومان
  • مقایسه محصول
  • افزودن به سبد
فیله بوقلمون 900 گرمی توکاسان خاور 20%

فیله بوقلمون 900 گرمی توکاسان خاور

137,300 تومان109,840 تومان
  • مقایسه محصول
  • افزودن به سبد
ساق بوقلمون 800 گرمی توکاسان خاور 20%

ساق بوقلمون 800 گرمی توکاسان خاور

96,400 تومان77,120 تومان
  • مقایسه محصول
  • افزودن به سبد
جوجه کباب مرغ 900 گرمی توکاسان خاور 20%

جوجه کباب مرغ 900 گرمی توکاسان خاور

60,921 تومان48,737 تومان
  • مقایسه محصول
  • افزودن به سبد
سینه بوقلمون 900 گرمی توکاسان خاور 20%

سینه بوقلمون 900 گرمی توکاسان خاور

116,100 تومان92,880 تومان
  • مقایسه محصول
  • افزودن به سبد
  • ضمانت کیفیت محصول ضمانت کیفیت محصول
  • حمل و تحویل در دمای مناسب حمل و تحویل در دمای مناسب
  • تحویل رایگان برای خرید بالای 150 هزار تومان تحویل رایگان برای خرید بالای 150 هزار تومان
  • 2 روز ضمانت بازگشت وجه و استرداد کالا 2 روز ضمانت بازگشت وجه و استرداد کالا

محصولاتی که شاید شما نیاز داشته باشید

ساق بوقلمون 700 گرمی توکاسان خاور 20%

ساق بوقلمون 700 گرمی توکاسان خاور

84,300 تومان67,440 تومان
  • مقایسه محصول
  • افزودن به سبد
سردست گوسفندی 2 کیلوگرمی توکاسان خاور

سردست گوسفندی 2 کیلوگرمی توکاسان خاور

312,180 تومان
  • مقایسه محصول
  • افزودن به سبد
سینه بوقلمون 900 گرمی توکاسان خاور 20%

سینه بوقلمون 900 گرمی توکاسان خاور

116,100 تومان92,880 تومان
  • مقایسه محصول
  • افزودن به سبد
ساق بوقلمون 900 گرمی توکاسان خاور 20%

ساق بوقلمون 900 گرمی توکاسان خاور

108,500 تومان86,800 تومان
  • مقایسه محصول
  • افزودن به سبد
ران گوسفندی 1 کیلوگرمی توکاسان خاور

ران گوسفندی 1 کیلوگرمی توکاسان خاور

157,320 تومان
  • مقایسه محصول
  • افزودن به سبد
بازو ساده 900 گرمی توکاسان خاور 10%

بازو ساده 900 گرمی توکاسان خاور

45,774 تومان41,197 تومان
  • مقایسه محصول
  • افزودن به سبد
بازو بوقلمون 900 گرمی توکاسان خاور 20%

بازو بوقلمون 900 گرمی توکاسان خاور

50,600 تومان40,480 تومان
  • مقایسه محصول
  • افزودن به سبد
بال مرغ ساده 900 گرمی توکاسان خاور 10%

بال مرغ ساده 900 گرمی توکاسان خاور

48,789 تومان43,910 تومان
  • مقایسه محصول
  • افزودن به سبد
نهایی کردن سفارش
مبلغ کل خرید:
تومان
0 محصول
سبد خرید شما

سبد خرید شما خالی است

    نهایی کردن سفارش

    تومان